USBL medlemsfordeler

Som medlem av USBL er det flere medlemsfordeler man kan dra nytte av:

Forkjøpsrett – din viktigste medlemsfordel

Som medlem i Usbl får du forkjøpsrett til nye og brukte boliger i Oslo, Lier, Nittedal, Horten og Holmestrand. I tillegg har Usbl et samarbeid med boligbyggelag i Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø. Dette betyr at du får tilgang til boliger på forkjøpsrett også i disse universitetsbyene.

Forkjøpsrett på nye boliger

Medlemmer i Usbl har forkjøpsrett på boliger i nye boligprosjekter. Når medlemmene har benyttet sin forkjøpsrett blir eventuelle ledige boliger lagt ut for salg i det ordinære boligmarkedet.

Forkjøpsrett på brukte boliger

Ved salg av brukte boliger har medlemmer i Usbl forkjøpsrett. Det betyr at du som medlem kan melde din interesse for brukte boliger utlyst for salg, og velge å tre inn i det høyeste budet. Medlemmet med lengst ansiennitet går foran andre medlemmer. Medlemskontingenten må være ajour, og man må minst ha vært medlem fra dagen før budet ble akseptert.

Videre gir USBL medlemskap fordeler og rabatter på en rekke tjenester innen bil, byggevare, energi, forbrukerelektronikk, forsikring, håndverker, interiør, juridisk bistand, kjøp/salg av bolig, klær og tilbehør, kultur, oppussing, reise, sport, trygghet, TV/telefon/bredbånd.

Se USBL sine websider [[link til http://www.fordelskortet.no/usbl_oslo/tilbud ]] for ytterligere.