Ny i FG6?

Velkommen som ny beboer i FG6! 

Eller kanskje du bare vurderer å kjøpe leilighet her? Eller er du allerede bosatt i FG6 og kun trenger en liten påminnelse på alt det gode vi har å tilby?

Vi er et trygt og sosialt borettslag med sentral beliggenhet på Grønland/Tøyen nær Botanisk hage. Borettslaget består av 29 enheter i forskjellige størrelser, men vi har også følgende goder og fellesareal: to gjesterom til leie for beboernes gjester, storstue med storkjøkken til utlån for beboere, vaskeri, lekerom for de små, syrom, malerom, verksted, TV-stue, treningsrom, badstue, bordtennisbord, biljardbord m.m. Bilder av og ytterligere beskrivelse av de ulike fellesarealene kan ses under ”Fellesareal”.

Borettslaget ble opprinnelig bygget som et bofellesskap i 1987. Fellesskapet lever fortsatt godt med fellesmiddager innimellom og flittig bruk av fellesareal. Det er absolutt ingen plikt til å delta i noe sosialt fellesskap, eller å benytte seg av de mange tilbudene som finnes, men de som vil kan ha gode naboskap i bygården. Her er de fleste naboene ikke bare et navneskilt på postkassa ved siden av, men personer du kan slå av en prat med eller grille sammen med om sommeren.

Vi håper du/dere vil trives her hos oss.

For å bestille skilt til ringeklokketablå og postkasse, kontakt eller besøk GOS . GOS er vår nærmeste nabo (Heimdalsgata 36), og ansvarlig for vaktmester, vedlikehold og renholdstjenester i borettslaget.

De ulike tilbudene og øvrig praktisk informasjon om FG6 presenteres i hovedmenyen.

Se også Wikipedias side om oss.