Om oss

Borettslaget Friis gate 6 ble opprinnelig bygget som et bofellesskap i 1987. Fellesskapet lever fortsatt godt med fellesmiddager innimellom og flittig bruk av fellesareal. Det er absolutt ingen plikt til å delta i noe sosialt fellesskap, eller å benytte seg av de mange tilbudene som finnes, men de som vil kan ha gode naboskap i bygården. I Friis gate 6 er de fleste naboene ikke bare et navneskilt på postkassa ved siden av, men personer du kan slå av en prat med eller grille sammen med om sommeren.

Av fellesareal og goder utover det normale, kan følgende nevnes:
Takterrasse med storgrill; Innbydende bakgård med sittegrupper og lekeplass for de små; Selskapslokale med storkjøkken til utlån for beboere; To gjesterom til leie for beboernes gjester; Vaskeri; Lekerom for de små; Syrom; Fotorom; Malerom; Verksted; TV-stue; Treningsrom; Badstue; Bordtennisbord; Biljardbord m.m.

FG6 – et borettslag med ”nogo attåt”

Se også Wikipedias side om oss.

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.