Oppussing

Oppussing krever som regel nøye planlegging. Begynn planleggingen her ved å finne borettslagets regler og skikker for sikker og korrekt oppussing av bad, kjøkken m.m. i undermenyen til venstre. Banking og boring i bygningsmassen skal ved behov foretas i tiden mellom kl. 9.00 og kl. 19.00 på hverdager og mellom 10.00 og 16.00 på lørdager. Større oppussingsprosjekter skal holdes innenfor samme tidsrom, men skal da utføres kun på hverdager.

GOS AS (leverer tjenester utover vaktmestertjenester), kan også utføre mindre snekker/tømrerarbeid mot betaling. Se GOS AS sine sider for ytterligere informasjon.

Bad

Styret understreker viktigheten av å følge våtromsnormen, samt benytte utdannede fagfolk med de rette kvalifikasjonene og dokumentasjon. Arbeid med rør/avløp MÅ alltid utføres av godkjent rørlegger, og arbeid på det elektriske anlegget MÅ alltid utføres av godkjent elektriker. Følges ikke ovenstående vil ikke forsikringen gjelde hvis uhellet er ute. Ved ytterligere spørsmål, ta kontakt med styret

Kjøkken

Det aller viktigste å huske på som beboer før man pusser opp kjøkkenet er følgende:

  1. Arbeid på det elektriske anlegget MÅ alltid utføres av godkjent elektriker. Ellers gjelder ikke forsikringen.
  2. Rørarbeid MÅ alltid utføres av godkjent rørlegger. Ellers gjelder ikke forsikringen.
  3. Kjøkkenvifte med motor må ALDRI kobles på ventilasjonsanlegget over stekeplate/ovn.
    Det er kun tillatt med passiv avluftingshette (evt. kullfilter) som kobles på ventilasjonsanlegget uten motor.

Ved ytterligere spørsmål, ta kontakt med styret [[link til kontaktfanen]]. ”

Annen oppussing

For utskifting av entré-/balkongdører, vinduer, utvendig maling, annet utvendig arbeid, eller arbeid i bakgården eller fellesarealene, ta først kontakt med styret [[link til kontaktfanen]].

Styret følger i samråd med USBL en ”bevar-avtale” for planlagt vedlikehold av fellesarealer og bygget både innvendig og innvendig som sådan.