About Joakim

Author Archive | Joakim

Lite vedlikeholdt side

Dessverre er denne nettsiden lite vedlikeholdt. Vi har planer om å gjøre noe med det, men litt lite ressurser til å gjennomføre.

Kontaktinfo, vedtekter, husregler og slikt blir oppdatert (selv om det av og til tar litt tid).

/admin, september 2019

Comments are closed

Om oss

Borettslaget Friis gate 6 ble opprinnelig bygget som et bofellesskap i 1987. Fellesskapet lever fortsatt godt med fellesmiddager innimellom og flittig bruk av fellesareal. Det er absolutt ingen plikt til å delta i noe sosialt fellesskap, eller å benytte seg av de mange tilbudene som finnes, men de som vil kan ha gode naboskap i bygården. I Friis gate 6 er de fleste naboene ikke bare et navneskilt på postkassa ved siden av, men personer du kan slå av en prat med eller grille sammen med om sommeren.

Av fellesareal og goder utover det normale, kan følgende nevnes:
Takterrasse med storgrill; Innbydende bakgård med sittegrupper og lekeplass for de små; Selskapslokale med storkjøkken til utlån for beboere; To gjesterom til leie for beboernes gjester; Vaskeri; Lekerom for de små; Syrom; Fotorom; Malerom; Verksted; TV-stue; Treningsrom; Badstue; Bordtennisbord; Biljardbord m.m.

FG6 – et borettslag med ”nogo attåt”

Se også Wikipedias side om oss.

Comments { 0 }

Hold deg oppdatert!

Meld deg på epostlisten for beboerne i Friis gate 6 (beboere@friisgate6.no): http://mail.friisgate6.no/mailman/listinfo/beboere_friisgate6.no

Hovedformålet med listen er for at styret lett skal kunne informere om forhold du kan ha nytte av som beboer i Friis gate 6, aktuelle saker, innkallelse til allmøter etc.

Din epostadresse blir bare synlig for medlemmer av listen. Etter innmelding kan du sende epost til listen på adressen: beboere@friisgate6.no

For avmelding klikk her.

 

Comments { 0 }