About admin

Author Archive | admin

Borettslaget Friis gate 6 har fått nye hjemmesider på internett!

Vi kan nå gi bedre og mer oversiktlig informasjon til beboerne i FG6. Styret håper med dette å gjøre informasjonen lettere tilgjengelig for alle med internett.

Nyttig informasjon om alt fra bruk av fellesarealene, faste arrangementer, oppussing, husordensregler, informasjon fra styret og mye mer vil bli lagt ut på våre nettsider. Noe tid vil det ta før absolutt alt er på plass, og vi oppfordrer alle til å ta en titt på siden og komme med tilbakemelding dersom det er noe som savnes, så kan vi kan legge det ut så snart som mulig. Send en e-post til styret styret@friisgate6.no eller fyll ut tilbakemeldingsskjemaet under kontakt.

Comments { 0 }

Om oss

Borettslaget Friis gate 6 ble opprinnelig bygget som et bofellesskap i 1987. Fellesskapet lever fortsatt godt med fellesmiddager innimellom og flittig bruk av fellesareal. Det er absolutt ingen plikt til å delta i noe sosialt fellesskap, eller å benytte seg av de mange tilbudene som finnes, men de som vil kan ha gode naboskap i bygården. I Friis gate 6 er de fleste naboene ikke bare et navneskilt på postkassa ved siden av, men personer du kan slå av en prat med eller grille sammen med om sommeren.

Av fellesareal og goder utover det normale, kan følgende nevnes:
Takterrasse med storgrill; Innbydende bakgård med sittegrupper og lekeplass for de små; Selskapslokale med storkjøkken til utlån for beboere; To gjesterom til leie for beboernes gjester; Vaskeri; Lekerom for de små; Syrom; Fotorom; Malerom; Verksted; TV-stue; Treningsrom; Badstue; Bordtennisbord; Biljardbord m.m.

FG6 – et borettslag med ”nogo attåt”

Se også Wikipedias side om oss.

Comments { 0 }

Hold deg oppdatert!

Meld deg på epostlisten for beboerne i Friis gate 6 (beboere@friisgate6.no): http://mail.friisgate6.no/mailman/listinfo/beboere_friisgate6.no

Hovedformålet med listen er for at styret lett skal kunne informere om forhold du kan ha nytte av som beboer i Friis gate 6, aktuelle saker, innkallelse til allmøter etc.

Din epostadresse blir bare synlig for medlemmer av listen. Etter innmelding kan du sende epost til listen på adressen: beboere@friisgate6.no

For avmelding klikk her.

 

Comments { 0 }